Linksmas Kalėdų Senelis Kaune

Savo šventiniu apsilankymu galiu praskaidrinti vaikų šventes darželiuose, įmonių ir organizacijų renginius bei pobūvius.
Lankausi:
* įvairiose įstaigose ir organizacijose,
* Verslo įmonėse,
* Vaikų darželiuose,
* Miestų šventėse,
* Šeimų šventėse namuose.
Programų metu jus džiuginu gera nuotaika, užimu įvairiais žaidimais ir smagiomis užduotimis, linksminu šokiais ir dovanėlėmis.

Rezervuokite mano apsilankymą jau dabar: Susisiekite >>>

Kalėdų Senelio paslaugos:

* Kalėdų senelis vaikų darželyje

Programa vaikams su Kalėdų Seneliu trunka apie 45 minutes. Programa sudaroma taip, kad ji vaikams neprailgtų ir neatsibostų, o vaikai iš šventės išeitų aktyvūs ir su pakilia šventine Kalėdine nuotrauka. Programą sudaro: šokiai ir žaidimai, įtraukiantys visus vaikus, gera nuotrauka, kai kurių vaikučių pasirodymai, eilėraščių deklaravimai ir dainelių dainavimai bei svarbiausia – dovanų dalybos.

* Kalėdų senelis įmonės renginyje

Programa derinama individualiai kiekvienu atveju – nuo trumpo Kalėdų senelio apsilankymo įmonės biure ir kitose patalpose ir maloniai nustebinant įmonės darbuotojus dovanėlėmis iki šventiniais palinkėjimais iki detalaus visos įmonės šventės suplanavimo ir organizavimo, pravedimo Kalėdų senelio vaidmenyje – oficialios šventės dalies pravedimo, įvairių meninių pasirodymų įjungimo, geriausių darbuotojų apdovanojimų įteikimo, linksmų užduočių darbuotojams organizavimo ir muzikinės dalies darbuotojams pravedimo.

* Kalėdų senelis miesto šventėje

Miesto šventėse dažniausiai Kalėdų Senelio pareiga yra įžiebti Miesto Kalėdų Eglę, pasveikinti visus miesto gyventojus ir svečius su didžiosiomis metų šventėmis ir palinkėti gerų ir laimingų ateinančių Naujų Metų. Ir prižadėti atnešti daug daug dovanų 🙂

* Kalėdų senelis prekybos centrų Kalėdinėse akcijose

Kalėdų Senelio programa prekybos centruose kalėdiniu laikotarpiu dažniausiai susideda iš bendravimo su prekybos centro darbuotojais ir lankytojais, suaugusiaisiais ir vaikais, geros šventinės nuotaikos sukūrimas prekybos centro aplinkoje, įvairių pokštų ir atrakcijų atlikimas įvairiuose parduotuvėse, kavinėse ir pramogų erdvėse ir tuo pačiu prekybos centro populiarinimas skatinant žmones nusifotografuoti ir dalintis šventiniais įspūdžiais socialiniuose tinkluose.

* Kalėdų senelis į namus

Programa dažniausiai būna ne ilga – sukuriant ilgai išliekantį šventės įspūdį vaikams šventiniu laikotarpiu. Kalėdų Senelis ateina pasveikinti visus šeimos narius, palinkėti laimės, džiaugsmo ir geros nuotaikos, ir padovanoti vaikučiams ilgai lauktų dovanų. Programa gali vykti namuose, lauke kieme ar kitoje sutartoje vietoje.

Rezervuokite Kalėdų Senelio apsilankymą >>>